torsdag 3 februari 2011

Katterna bloggar

 I dag fick vi åka bil för första gången. Matte sa att vi skulle få ett litet stick av en veterinär och bli lite undersökta. Vi blev allt lite oroliga, inte bara för sticket utan för att det var snorhalkigt ute. Matte höll på att trilla på ändan flera gånger,och hur hade det gått för oss stackare då va? Vi var väldigt tysta hela resan, och det lilla sticket kändes inte ens, så vips skulle vi hem i halkan igen. 
Det var bara det att det började köra i magen på en av oss. Vem talar vi INTE om, vi håller varandra om svansen vi katter. När vi väl kom hem rusade matte så gott det gick på den hala vägen in i huset och in i badrummet. Det hade hänt lite kan man säga, det är faktiskt inte så lätt att inte få lite skit på sig, när en är så nödig att det bara måste ut.
Ja vi blev inslängda i duschen allihop och schamponerades noga in flera gånger. Vi kan inte säga att det var skönt just då, men nu efteråt känns det härligt.
Matte säger att 10 veckors bilderna hon hade tänkt ta, blir som sovande eller nästan sovande katter. Det har varit en ansträngande dag, så nu är det gott med lite vila.

Tass på er Qilkenny, Qactus och Qiller Queen vid bloggen ♥ ♥ ♥

Qiller Queen i sin favoritsoffa ♥


Qactus på sitt favoritställe, i vedkorgen ♥


Qilkenny i favoritkorgen ♥


Kramizzzzz Anna.S

3 kommentarer:

 1. Hoppas ni mår bra nu allihop.
  Tur att resan gick bra.
  TAzz och Kram önskar Ligan och Matte

  SvaraRadera
 2. Tack nu mår vi bra:)
  Tazz och Kram

  SvaraRadera
 3. Skönt
  Du har en utmaning att hämta hos oss.
  Kram

  SvaraRadera